Специалистът по политически комуникации проф. Росен Стоянов смята, че продължава да

...
Специалистът по политически комуникации проф. Росен Стоянов смята, че продължава да
Коментари Харесай

Проф. Росен Стоянов: Продължава да нараства недоверието в институциите и в демократичния процес

Специалистът по политически връзки проф. Росен Стоянов смята, че продължава да нараства недоверието в институциите и в демократичния развой, написа Novini.bg.

" На политиците им е належащо време, с цел да отмият неща от предишното и да оправдаят компромис. Започват дипломатични диалози в името на жителите. Не е невероятно да имаме и странни преструктурирания и негласни обединения в идващ парламент. Има хора, които се самоизживяват като хайлайф и желаят да запазят себе си. Ние, жителите имаме три съществени участия в политическия развой -  когато отидем и гласуваме, когато не сме съгласни и протестираме и да организираме нови политически планове ", съобщи политологът.

Стоянов счита, че на никой не му се ръководи при тези рецесии, а за съществени взаимни отстъпки е мъчно да се приказва. " Бизнесът не може да си разреши неизясненост, той би трябвало да предвижда. Това тук и в този момент за малко няма да е годно към този момент. Политическото обмисляне може да докара до още едни избори, две в едно - местн и парламентарни. Времето до тогава може да бъде употребявано да се строи партия или партии по места ", разяснява той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР